Το κατάλυμα μας

Τα ''ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ & ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ'' ALSOS HOUSE, είναι μία καλή επιλογή από τα μικρά καταλύματα που μπορείτε να βρείτε στην Καλαμπάκα, καθαρά δωμάτια με καλή ποιότητα, τιμή και φανταστική θέα στα βράχια.

Πεζοπορία στο αρχέγονο μονοπάτι μέσα σ' ένα καταπράσινο τοπίο με εκπληκτική θέα  το πρωί προς την κατεύθυνση των Ιερών Μονών, Αγίας Τριάδας και  Αγίου Στεφάνου, μπορεί να ανυψώσει το πνεύμα σας, να ταξιδέψετε στο χρόνο και να έχετε μία αναζωογονητική μέρα.

Το Alsos House βρίσκεται  στην Παλαιά Πόλη της Καλαμπάκας, κυριολεκτικά στην σκιά του τεράστιου πανύψηλου βράχου  ''ALSOS'' (Μοναστήρι αφιερωμένο στην αλυσίδα που είχε στην μέση του ο Άγιος Πέτρος), είναι ιδανικό για οικογένειες, παρέες  φίλων, και ζευγάρια, που θέλουν να εξερευνήσουν τα ιστορικά και φυσικά μνημεία κοντά στην πόλη της Καλαμπάκας.

Με το πλεονέκτημα της πανέμορφης  Θέας, απ' όλα τα Δωμάτια, και της μυστικιστικής ατμόσφαιρας  που εκπέμπουν οι βράχοι, θα αισθανθείτε την ενέργεια που τους δημιούργησε 25 εκατομμύρια χρόνια πριν , στην αυγή της ζωής, τότε στην αρχή του χρόνου.

Μόλις 10 λεπτά  περπάτημα μέχρι το κέντρο της Πόλης, Πλατεία δημαρχείου. 

Χώρος στάθμευσης δίπλα στο ξενοδοχείο χωρίς χρέωση.

 Είστε ευπρόσδεκτοι και μπορεί να γίνουν οι διακοπές σας μία εμπειρία  ζωής.

Για περισσότερα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας

Στοιχεία Επικοινωνίας

Στοιχεία Επικοινωνίας
Δεν υπάρχει καταχώρηση
2432024097
Διαμερίσματα
Αριθμός ΜHTE: 
0727Κ133Κ0218100

Οι κοινωνικές προσφορές μας

Κοινωνική ομάδα: 
Κάτοχοι κάρτας μέλους ΣΕΤΚΕ
Ποσοστό έκπτωσης: 
10%