Στην ενότητα αυτή, επιχειρήσεις σε συνεργασία με την Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.προσφέρουν στα Μέλη που είναι κάτοχοι της Κάρτας Μέλους ειδικά προνόμια και εκπτώσεις. Η «ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ» είναι μια παροχή της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε. προς τα μέλη της, η οποία πρωτεύοντα στόχο έχει να προσφέρει στον κάτοχό της περισσότερες υπηρεσίες αλλά και προνόμια - προσφορές με συμβεβλημένες και συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.

Οι Συμβεβλημένες Επιχειρήσεις είναι επιχειρήσεις άμεσα εμπλεκόμενες με τον κλάδο μας (π.χ. κατασκευαστικές – ανακαίνισης, εξοπλισμού ιματισμού, εξοπλισμού εστίασης κ.α.) ή και έμμεσα μιας και οι επιχειρηματίες – μέλη μας αποτελούν ένα μεγάλο καταναλωτικό κοινό και οι οποίες μπορούν να καλύψουν κάθε πιθανή αγοραστική ανάγκη του επιχειρηματία τουριστικού καταλύματος, σε όποιο σημείο της Ελλάδας κι αν βρίσκεται.

Οι Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις είναι επιχειρήσεις, οι οποίες έχουν συνάψει ειδική συμφωνία με την Συνομοσπονδία και προσφέρουν ειδικές υπηρεσίες σε ειδικές τιμές αποκλειστικά στα μέλη της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε.

Για να έχετε πρόσβαση και την δυνατότητα να εξασφαλίσετε με τις αγορές σας αποκλειστικές προσφορές, εκπτώσεις και προνόμια στις συμβεβλημένες εταιρείες θα πρέπει να είστε Μέλη της Σ.Ε.Τ.Κ.Ε και κάτοχοι της Κάρτας Μέλους.

Αν δεν είστε κάτοχος της κάρτας μέλους, παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με την τοπική σας Ομοσπονδία. Για να τις δείτε πατήστε εδώ.

Για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να ενταχθούν στο δίκτυο της «ΚΑΡΤΑΣ ΜΕΛΟΥΣ» στην ενότητα "Προβαλλόμενες επιχειρήσεις" είτε ως "συμβεβλημένες" είτε ως συνεργαζόμενες", παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με τα γραφεία της Συνομοσπονδίας στο τηλέφωνο 210 6422418 ή στο email info@setke.gr.